Dagens citat 6 okt 2007

Av någon outgrundlig anledning är detta ett mäkta populärt citat på bloggen 😆

”Jag går inte till sängs med
lyckligt gifta män.”

(Britt Ekland)

brittekland.jpg

Före detta Bondbruden, Peter Sellers-gemålen och Rod Stewart-polaren Britt Ekland fyller år idag och får som födelsedagspresent av mig ståta med sitt bevingade uttryck här på bloggen. 😀 Grattis, Britt!
Och jag måste ju säga att hon har ett ganska typiskt Vågenutseende, liksom Brigitte Bardot, också hon Våg. Lite venusianskt så där, med kurviga amorbågar på läpparna 🙂

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Allmänbildning, Astrologi, Biografi, Citat, Film, Frankrike, Humor, Jubiléer, Kändisar, Kärlek, Kultur, Nostalgi, Sex, Stockholm, Underhållning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens citat 6 okt 2007

  1. Znogge skriver:

    Jag såg henne i ”Stjärnorna på slottet” och¨var väl så där imponerad…

  2. Sam Zodiac skriver:

    Undrar om jag någonsin sett henne i en filmroll? Skulle väl i så fall vara i Bondfilmen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s