Dagens sädescirkel

Det var ett tag sedan jag presenterade någon ny sädescirkel här på bloggen. Här kommer det i alla fall en förhållandevis färsk sådan. Den inrapporterades den 16 juni i år och ligger i Waterloo i Belgien, i närheten av det som en gång i tiden var Napoleons högkvarter. Cirkeln är av typen sexuddig blomma och flödesriktningen är medsols.
vetecirkel.jpg

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Allmänbildning, Belgien, Crop circles, Kultur, Kuriosa, Manipulationer, Mindblowing, Naturen, New Age, Oförklarat, Paranormalt, Symboler och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Dagens sädescirkel

 1. geddfish skriver:

  Hej Sam, jag fattade inte förut hur man kommenterade i din nya blogg-utseende… Jo, den är snygg denna sädescirkel. Jag är normalt (rätt så onormal) intresserad. Det skulle vara kul att ses till sommaren på ett eller annat vis!!! Verkligen! Synd att det inte infann sig i somras… Du är kanske synsk eller så… X-et på min mans sida är medialt intresserad, vi pratar ofta om detta. Jag/vi kanske inte så mycket, men ”det ligger något idet”… x-et är född i augusti, jag i december, mannen i juli, mina barn i juni, oktober och december, mannens barn i januari. VAD TROR DU OM DET??? Bara elände… ne, skoj……..

 2. Sam Zodiac skriver:

  X-et kan alltså vara Lejon och du är ju född i Skyttens tecken, eller hur? Det borde väl i så fall ha funkat ett tag, eftersom era Solar ligger i trigon, en normalt sett lätt vinkel. Under förutsättning att mannen är född i slutet av juli, så kan även han ha Solen i Lejonet och i så fall gäller ju samma vinkel. Junibarnen kan vara Tvillingar och de är i så fall ditt komplementärtecken på andra sidan zodiaken. Funkar i regel OK. Oktober kan vara Våg och december Skytt. I så fall är även dessa soltecken kompatibla med Skytten. Eftersom du bara uppger månadernas namn och inte datumen, finns en viss osäkerhetsfaktor, men rent allmänt verkar det som om du omger dig med personer som du funkar bra med! 😀

 3. geddfish skriver:

  Hej! Eftersom du tog dig tid med min fråga så vill jag gärna komplettera. Mannen är kräfta, junibarnen likaså, barn i oktober född 27, barn i december Skytt som jag och X-et är född 22 aug. Mannens och x-ets barn är född 24 jan. Du får väldigt gärna göra en ny ”prognos”! Tack och kram!

 4. madonnan skriver:

  Hm, undrar vad det är…hur det blir så.
  Undrar jag…

  🙂

  Ha en fin lördag!

 5. Sam Zodiac skriver:

  Hej, madonnan!
  Ja, jag förmodar att det är sädescircklarna du grunnar över? 😀
  Det handlar ju ofta om mycket komplexa geometriska formationer, tillkomna över en natt, så nog kan man undra!

 6. znogge skriver:

  Ja, det tål verkligen att tänka på hur de uppkommer… Vet inte vad jag ska tro…
  Ha en fortsatt bra lördag!
  Kram!

 7. berben skriver:

  Du måste vara synsk som hittar till min blogg? Skojar bara! Ha det Sam!

 8. Sam Zodiac skriver:

  Hej, geddfish!
  Måtte ha missat att du kommenterat och kompletterat! 😀 Jaha, Kräftor, alltså. Det betyder troligen att även du har en del Kräfta i horoskopet; kanske ascendenten eller en stark Måne, som ju styr tecknet. Annars är ju tecknens natur ganska så olika. Medan Skytten älskar frihet och resande, sitter den typiske Kräftan hemma och spindlar framför brasan, hehe… Skytten är intuition och temperament, Kräftan känslig och receptiv etc etc. Oktoberbarnet är Skorpion och därmed extrem känslomänniska med ”allt eller inget” som motto (förmodligen) och X-et är mycket riktigt Lejon. 24 jan ger en Vattuman, som alltså är ett lufttecken (inte vattendito) och därmed har en mental grundkaraktär och bör vara kompatibel med ditt soltecken. Viss envishet kan dock förekomma; fast tecken. 😉

 9. Sam Zodiac skriver:

  Ja znogge, något av ett mysterium är de ju, dessa sädescirklar! Om det nu skulle vara en utomjordisk upphovsmakare, så är väl säkert symbolerna kodade meddelanden av något slag. Många jobbar runt om på klotet med att försöka dechiffrera dem! 😀

  Hehe… ja, snudd på, va? 😀
  Ha det, Berben!

 10. geddfish skriver:

  Niger och bugar och tackar dig, Sam för att du tog dig tid! Tacksam! Ha en skön lördagkväll och kram! G

 11. Sam Zodiac skriver:

  Står så gärna till tjänst med att stilla astrologisk nyfikenhet! 😀
  Tack detsamma, geddfish!
  Kram!

 12. livsglimtar skriver:

  Nu har jag läst och läst, du har en underhållande blogg annat kan jag inte skriva.
  Men de där cirklarna är väl folk som springer omkring med en bred planka framför sig i ett band som då plattar ner säden. Så har jag sett att det gjorde på ett tv program och inte tror jag att det är Ufo eller annat som gör cirklarna. Vackra är de och jag tror nog att människan är kapabla att göra dessa mönster på en natt.
  Men som med allt annat så vill vi tro lite olika saker och det är ju helt fritt.
  Kram från Venustjejen

 13. Sam Zodiac skriver:

  Tack för det omdömet, Venustjejen! 😀
  Jodå, nog finns det de som springer runt med plankor och rep och försöker skapa crop circles, alltid! 🙂 Men om man nu utgår från att 80% av alla sädescirklar är humbug, så återstår likafullt 20% som har synnerligen intrikata mönster, aldrig förr skådade i mänsklig kultur. Och det är dessa som är mest intressanta, förstås!
  Venusianska kramar tillbaka! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s