Dagens Derren- Den telepatiske dirigenten

Derren Brown är mycket förtjust i att överföra sina förmågor till andra; gärna en större grupp. Här testar han hur det går att jobba med en orkester. Den som laddat upp den här videon på YouTube, vill tydligen inte att man länkar vidare, så om du vill se den, så klicka på YouTube-loggan, så hamnar du där.

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Derren Brown, Hjärnan, Hypnos, Kändisar, Kultur, Kuriosa, Manipulationer, Mindblowing, Musik, Psykologi, Storbritannien, Tester, Underhållning, Video, YouTube och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens Derren- Den telepatiske dirigenten

 1. wendla skriver:

  Dis i luften ja! Ja, vad sägs om skarpt läge, lokala åskmoln, frostigt läge då!
  Nåt du hört tidigare? ;0)
  Kanske är nåt vi säger hemma i Dalarna, fast det borde du veta då, du är ju mas!

 2. Sam Zodiac skriver:

  Nä du, Wendlish; dä dä mått’ nog va’ nån lokal variant, hä! 😉
  Kram på dej, dalkullan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s