Dagens illusion

a.jpg

Det gulaktiga området i varje koncentrisk ring är i själva verket inte alls gult, utan vitt! Den här gången var jag faktiskt tvungen att ta in bilden i Photoshop och kolla! Och naturligtvis var det som Akiyoshi påstod! 😀 Klicka för att förstora bilden!

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Allmänbildning, Hjärnan, Illusioner, Japan, Kuriosa, Kyoto, Mindblowing, Prof. Akiyoshi, Psykologi, Synvillor, Underhållning, Vetenskap och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Dagens illusion

 1. znogge skriver:

  Hmmm… Hade du inte kollat hade jag inte trott på det mäste jag säga men en illusion ska ju vara just en illusion!
  Ha en fortsatt bra kväll önskar en trött Znogge!

 2. sagolikt skriver:

  Vad skulle livet vara utan illusioner?:-)

  Ha det bra!

 3. Tyra Tok skriver:

  Jag ser inte det gulaktiga överhuvudtaget. Uppfattar alltså inte att det finns något gult i cirklarna. Mysko va. =)

 4. agapanthus skriver:

  Här är en låt jag vet att du gillar 😀

 5. madonnan skriver:

  Jag kan inte se sånt…alls.

  Men ha en fin nattsömn iaf:)

 6. Sam Zodiac skriver:

  Det skulle vara desillusionerat, sagolikt! 😉
  Du också!

  Ja, lite mysko, faktiskt, Tyra! Men det kan tydligen inte madonnan heller! 🙂

  Ja, det stämmer bra det, agapanthus. Jag lade ut den i samband med en solbesvärjelse i gamla bloggen en gång i tiden. Men tack för länken ändå! 😀

  Jag lovar, madonnan; jag tänker inte ligga sömnlös över det, nej! 😉

 7. pantheraleo skriver:

  oh my god!

 8. geddfish skriver:

  Nä, nu Sam, nu vill jag ha ett rejält svar! Jag fattade inte var jag kunde kommentera i ditt nya skal, men ser det nu. Jag har frågat tidigare. Jag har också tidigare frågat vilket årtal du var född. Förmodligen har du svarat i din blogg, vilket har undgått mig, då vi har varit utom all vett och sans i en husvagn utan fungerande nätverk att tjyvkoppla på *fniss* men nu är vi hemma till obestämd tid, så svarar du nu…så läser jag…svarar du om en månad så har jag tappat…. Kramelikramen ändå och vi kanske ses på Gotland nästa år??? Skulle vara kul att träffas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s