Dags igen!

india.jpg

Nu i helgen kan asienlystna individer i Eksta med omnejd åter besöka Indiras Indiska Höstmarknad på bygdegården i Eksta för att fynda bland hennes handplockade sortiment av bl a vackra tyger, överkast, kläder, prydnadssaker från Indien, Bali och Thailand.
Mini, Midi och Maxi kommer hit till mig i helgen och de älskar att gå runt och titta på alla leksaker och bilder från den hinduiska mytologin, smycken och klisterremsor, så vi får naturligtvis avlägga åtminstone ett besök där. 🙂
Om du vill veta mera om initiativtagaren till dessa marknader, min vän gårdfarihandlaren Indira, så är det bara att klicka på bilden.
Marknaden håller öppet lördag och söndag mellan 11 och 17.

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Annonser, Barn, Egoorienterat, Eksta, Gotland, Indien, Kommers, Kultur, Kuriosa, Maxi, Midi, Mini, Mytologi, Vänner och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Dags igen!

 1. agapanthus skriver:

  Det blir nog en vända på marknaden på söndag. Hälsa Indira och krama grabbsen!

 2. Sam Zodiac skriver:

  Kul; då ses vi då!
  Jodå, det ska jag göra!
  Kram på dig och Pedro!

 3. madonnan skriver:

  Vad roligt, det hade jag velat se.
  Ha det så bra! 🙂

 4. Sam Zodiac skriver:

  Ja, det närmaste dina hemtrakter Indira kommer är nog Järna, tror jag, madonnan. Huruvida det blir någon Indisk Marknad i Järna nu i höst, vet jag inte i skrivande stund, men nästa sommar är hon nog där. Jag frågar henne i morgon och återkommer med besked, OK?
  Ha det så gott och god natt! 🙂

 5. Pingback: Eksta goes Indian again…. « Sam Zodiac’s Blog II

 6. niina skriver:

  Hej,vet du när Moni kommer till järna igen ,har hon nåtgot tel nummer?

  maila gärna mig svaret,Niina

  niinus1@hotmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s