Fleetwood Mac-Landslide

Egentligen talar inte rubriken riktigt sanning; det här är bara delar av gänget. Närmare bestämt Stevie Nicks och Lindsey Buckingham. Även nu handlar det om en live-upptagning. Dixie Chicks version av den här sången är också klart hörvärd, men visst är den här versionen av 70-talslåten Landslide super?

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Fleetwood Mac, Kändisar, Kultur, Musik, Nostalgi, Underhållning, USA, Video, Vinyl, YouTube och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Fleetwood Mac-Landslide

 1. sagolikt skriver:

  Vilken vacker låt! Underbart!
  Ha det gott!

 2. Sam Zodiac skriver:

  Ja, sagolikt, visst är den fin, den här sången? Har tidigare bara hört den i studioinspelning från 70-talet, men det här var från en reunion för inte alltför länge sedan, efter vad jag förstår.
  Ha det gott, du med!

 3. juanma skriver:

  Oh, una noche de verano mirando a las estrellas juntos, hasta aparecer la estela de un meteorito y mirarnos a los ojos con la música de fondo de Landslide aquel verano del 92, mágico como tus ojos, estés donde estés, te recuerdo especialmente cuando veo esa imagen de Lindsey y Stivie, acurrucados el uno al otro mientras interpretan esta hermosa canción…

  juanma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s