Dagens tarotkort

Så behagade alltså slumpgeneratorn äntligen dra ett kort som, mig veterligt, inte tidigare varit med på bloggen- åttan i Bägare! 😀

Enligt den engelska texten som medföljer min Daily Tarot-prenumeration från astrology.com, så antyder kortet att min kraft idag ska ligga i tomrummet. (En något kryptisk formulering, kanske.) Jag ska vara sann mot mig själv och de enda tillfällen då jag behöver ångra mina handlingar, är när jag underlåtit att följa mitt hjärta. Jag sopar rent med sådant som inte är av något värde för mig och är heller inte rädd för att bli ensam under den processen. Jag får kraft att avancera framåt och skapa fri space. Dagens gåva tycks vara förmågan att släppa taget om för mig i nuläget onödiga företeelser.

Om du klickar på korten, så kommer du till tolkningar av Åttan i Bägare. Men om du vill kolla på det nedre, behöver du scrolla lite för att komma fram just till det här kortet.

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Allmänbildning, Egoorienterat, New Age, Tarot och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s