Newton- ett Akiyoshiprojekt

Det verkar som om vår vän professor Akiyoshi från Kyotos universitets psykologiska institution skulle vara inblandad i ett projekt betitlat Newton. Det här är senaste nytt från hans horisont, tydligen- 19 september ärsidan daterad till. Om du dubbelklickar på cirklarna här ovan, så blir effekten tydligare. Jag tyckte åtminstone att de föreföll röra sig! 😀

 

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Allmänbildning, Hjärnan, Illusioner, Japan, Kuriosa, Prof. Akiyoshi, Psykologi. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Newton- ett Akiyoshiprojekt

  1. znogge skriver:

    Jag tycker de rör sig lite i taget för att sedan stanna till…
    Ha en bra kväll!

  2. Sam Zodiac skriver:

    Stämmer bra med mitt intryck, znogge!
    Ha en fin kväll, du med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s