Led Zeppelin tillbaka?

Enligt nyhetsbyrån CNN förbereder den legendariska rockgruppen Led Zeppelin en comeback i London i november. Det blir första gången på 19 år som bandmedlemmarna förenas.

Under 2006 uppträdde den nu 59-årige sångaren Robert Plant med sitt band the Strange Sensation i London. När ett av hans fans förra veckan frågade om möjligheterna till en återförening, åtminstone för en föreställning, antydde Plant att bandet höll på att undersöka möjligheterna. Hans svar på frågan var, enligt Press Associated: ”Hur kan du känna till något om det?”

artplantgi.jpg


De tre originalbandmedlemmarna som fortfarande är vid liv; Robert Plant, Jimmy Page och John Paul Jones, sägs planera en konsert på O2 Arena under november. Promotorn Harvey Goldsmith organiserar det hela. Det skulle i så fall sammanfalla med utgivningen av Led Zeppelins CD ”Best Of Led Zeppelin”, som släpps samma månad. Ser ut som en tanke, eller hur? 😉
Om konserten blir en succé, anses det troligt att en turné kan följa på den.
Good news for Led Zeppelins fans, eh..?

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Allmänbildning, Biografi, Kändisar, Kultur, Kuriosa, Led Zeppelin, Musik, Okategoriserade, Rock'n Roll, Storbritannien, Underhållning, Video, YouTube. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s