Derren shoppar i NYC- betalar med papper

Det var ett tag sedan vi hörde av vår manipulative vän Derren Brown från UK, också. Här försöker han sig på att handla med papperslappar i New York. Det går ganska bra, men notera att varmkorvförsäljaren är oemottaglig för Derrens tricks! 🙂

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Derren Brown, Hypnos, Kuriosa, Manipulationer, Mindblowing, Psykologi, Storbritannien, Underhållning, USA, Video, YouTube. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Derren shoppar i NYC- betalar med papper

 1. Miss Terious skriver:

  Fantastiskt! Och väldigt roligt. Han är ju helcool.
  Have a nice day!
  Kram 🙂

 2. geddfish skriver:

  Sam, har du någon aning om varför jag inte får fram mina fotobilder i bloggen? Kan det vara så att bloggen är ”full”? Jag frågar därför att du startade blogg nr 2 p.g.a. någonting. Kram /G

 3. Sam Zodiac skriver:

  Ja, Derren är rolig, men jag känner en viss bävan inför tanken på att springa ihop med honom ute på stan! 😉
  You have a nice day too, Miss T!
  Kram! 🙂

  Geddfish; innan du försöker ladda upp en bild, kolla vad det står under ”ladda upp”-panelen, alldeles ovanför det blåa strecket med texten ”Valfritt utdrag”! I mitt fall t ex, står det just nu ”Used: 32% of 50 MB” och bredvid det en länk med texten ”Buy more”. Lycka till!
  Kram!

 4. geddfish skriver:

  Sam, precis så står det hos mig också, och – NU – fungerar bilderna igen! Jag vet inte felet, shit sam, det e åkej. Tack å kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s