Mera New Age på webben

En svensk astrologi- run- och tarotsida har sett dagens ljus. Och det gjorde den faktiskt redan i juli 2004! Inte förrän jag fick mitt nyhetsbrev från mailbox.se visste jag om dess existens. Nåja, bättre sent än aldrig, eller hur? På den här sajten kan du lätt ta reda på vilket som är ditt personliga Tarotkort, kolla in grunderna i astrologin och lära dig lite om runmagi. Klicka på bilden, så kommer du till Narren!

narren1.jpg

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Allmänbildning, Astrologi, Internet, New Age, Paranormalt, Runmagi, Tarot, Utbildning. Bokmärk permalänken.