Är du en alien?

alien-landing.jpg

Alltså en ET (extra terrestrial); kommer du från yttre rymden, eller något i den vägen? Eller kan du producera ett paranormalt fenomen? I så fall finns det pengar att hämta! I Finland närmare bestämt. 10 000 euro! Där har nämligen ett gäng skeptiker, som uppger sig varken säga ja eller nej till att paranormala fenomen finns och som vill undersöka alla påståenden vetenskapligt innan de kan ta ställning, utlyst två stipendier på 10.000 euro att hämta för den som under kontrollerade förhållanden förmår åstadkomma ett paranormalt fenomen eller som är utomjording och som själv hämtar priset och samtidigt ger ett prov på sitt DNA (eller motsvarande).

(Källa: http://nyhetsbrev.mailbox.se/20070905oetdqllz.php )

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Finland, Kuriosa, Paranormalt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Är du en alien?

 1. Magnus Berg skriver:

  Förra vintern såg jag spår efter flygande tefat på stranden. I gräset var det morgonfrost men sen var det åtta ringar (två parallella spår 10-15 centimeter breda och med 15-20 centimeter emellan) med 8-10 meter i diameter där det inte var frost.
  Jag fotograferade som tokig i kanske en timme från alla håll och kanter och funderade på hur jävla mycket pengar jag skulle tjäna på att sälja dessa bilder över hela världen. Jag har aldrig trott på flygande tefat men nu var jag helt övertygad.
  När jag så kom hem så kallade jag in min granne för att visa bilderna. Han började då dra sig till minnes att det på platsen legat nätkassar från en fiskodling. Nätkassarna hade i överkant stora flytande ringar.
  Den troliga förklaringen till spåren av flygande tefat är då att det blivit salt från havsvattnet på marken där frost inte bildades. Därmed var det för mig bara att bita ihop och fortsätta leva i fattigdom och armod.;-)

 2. geddfish skriver:

  Ojoj, där har jag inget att tillägga, jag jordnära gäddfisk, som bara slurpar upp ur vassen för att få lite frisk luft ibland, och sen ramlar jag mellan stock och sten ute i alvaren….

 3. znogge skriver:

  Tyvärr har jag nog inga nya bevis att komma med så pengarna lär inte bli mina;-))
  Kram!

 4. Sam Zodiac skriver:

  Så tråkigt då, Magnus! Inget windfall den gången heller! 😉

  Och inget tefat har du sett när du snappat, heller? 😉

  Kan inte prestera några paranormala fenomen än, znogge, men jag jobbar på det! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s