Dagens tarotkort

 nineofcups.jpg

9ofcups.jpg

Bägarnian anses av många vara lyckokortet. När Nio i Bägare dyker upp, betyder det känslomässig tillfredsställelse, glädje och inre lycka. Lyckan kommer vanligtvis inifrån och handlar om personens sinnesstämning. När vi kan släppa taget känner vi lyckan.
Men Bägarnian visar också att vi blir nöjda med vårt liv och att allting känns positivt och bra och att vi är tillfredsställda med hur vi har det. Nio i Bägare är ett bra kort.

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Allmänbildning, New Age, Paranormalt, Personlig utveckling, Tarot, Utbildning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens tarotkort

  1. Witchbitch skriver:

    Jag antar att det inte handlar om nio bägare vin som ska in´mundigas..;-)

  2. Sam Zodiac skriver:

    Inte för din del, Witchbitch! 😉 Jag kommer just från din blogg och din presentation av dig själv, så därför vill jag inte rekommendera annat än kunskapens vatten som fyllningsmaterial i dom där bägarna! 😉
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s