Dagens Sädescirkel

niedersachsen.jpg
En cirkel från 25 juli i år, tagen i tyska Niedersachsen. Hmm…formen där verkar välbekant på något vis. 😉

Säkerligen har du förundrats över dessa s k sädescirklar som dyker upp med jämna mellanrum. Kanske du fastnat för teorin att det är practical jokers som framställt alla, men den hypotesen verkar inte hålla i längden, eftersom många har uppkommit under synnerligen kort tid och är gjorda med en sådan precision att det skulle vara hart när omöjligt för skämtare att hinna med att framställa dem. Colin Wilson heter en känd och mycket produktiv brittisk författare, som har producerat alster inom så pass skilda områden som kriminologi, filosofi, ockultism, litteratur- och filmkritik, psykologi etc. Han kan sägas vara en av New Age-rörelsens auktoriteter på bl a jordstrålning och leylines. Wilson, uppskattar att 80% av sädescirklarna är fejkade av skämtare, medan de resterande 20% inte går att förklara på naturlig väg. Barbara Hand Clow, en annan av förgrundsgestalterna inom New Age, har i sin nyligen utgivna bok ”De nio dimensionernas alkemi” förklarat att cirklarna är ett av sätten som Plejadernas invånare använder sig av för att preparera oss jordlingar för ett dimensionsskifte som kommer när Mayakalenderns tideräkning upphör; alltså vid juletid 2012.

9dim.jpg

Må vara hur det vill med den saken, jag tänkte i alla fall lägga ut lite bilder på dessa sädescirklar då och då. Vem vet; kanske kan de hjälpa oss att öppna upp vår inneboende slumrande genialitet på ett eller annat sätt? 😉

”Crop Circle photos and reports courtesy The Crop Circle Connector (cropcircleconnector.com)”

Om Sam Zodiac

Jag är 64 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Storstockholm sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i närbelägna Gamla Stan med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Allmänbildning, Bildgåtor, Biografi, Botanik, Crop circles, Kultur, Litteratur, Manipulationer, Mindblowing, New Age, Paranormalt, Storbritannien. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Dagens Sädescirkel

 1. madonnan skriver:

  Spännande iaf…att se vad som händer om några år vid jul då.. 🙂

 2. Sam Zodiac skriver:

  Yep! Det kan bli en oförglömlig jul, vem vet? 😉

 3. Witchbitch skriver:

  Jamen, det var ju något att se fram emot!
  🙂

  ett tag var det ett väldigt ståhej om cirklarna, men det verkar ha tystnat nu. Har företeelsen försvunnit, eller är det inte lika sensationellt längre?

 4. Sam Zodiac skriver:

  Nejdå, den har visst inte försvunnit, Witchbitch! Om du klickar på länken till cropcircleconnector.com , så kan du datera upp dig!

 5. Witchbitch skriver:

  okej, tack för tipset, det ska jag göra på en gång!
  🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s