Nattlig comeback

zodiacearth.jpg
Ska du inte titta lite närmare på seriös astrologi, kanske? I så fall kan du väl klicka på bilden, så kommer du till en av mina favoritsidor; astro.com!

Tänkte smyga igång med bloggen så smått här på nattkröken. Jag har nämligen en liten teori som baserar sig på dygnets 24 timmar och zodiakens 12 tecken. Alla aktiviteter under dygnet går ju med fördel att koppla till ett visst astrologiskt tecken som är fena just på den verksamheten. Kommunikation, t ex är ju en typisk Tvillingföreteelse, alltså låter man den lämpligen äga rum mellan klockan 02.00 och 03.00 eller 14.00 och 15.00, eftersom detta är tredje timmen på 12-timmarsdygnet (AM och PM, ni vet). Tredje tecknet korresponderar alltså med tredje timmen. Givetvis går det bra att kommunicera även under dygnets övriga timmar, men om man har ett viktigt samtal, t ex, och har möjlighet att styra tidpunkten, så är det bra att lägga den mellan 14.00 och 15.00 på dagen. Har testat det flera gånger och det har faktiskt funkat över förväntan. Om man däremot ska äta middag, som är en Kräftspecialitet (Kräftor har att göra med allt vad man kan tänkas konsumera i mat- och dryckväg), så blir lämpligaste tiden mellan 15-00 och 16.00. Lejon gillar ju att ligga och smälta maten under behagligt vilsamma former (åtminstone de på savannen), så det kan man ju ägna timmen mellan 16.00 och 17.00 åt. Sedan stundar Jungfrutimmen mellan 17.00 och 18.00, så då får man väl ta ett nappatag med det sorgligt eftersatta hushållsarbetet; kanske dammsuga lite eller diska upp eller så. 😉 Jag har märkt ut några av timmarna på den tecknade zodiaken nedanför, men det är säkert en lätt match att räkna ut vilka klockslag som hör ihop med ditt eget tecken!

zodiactime.jpg

Nåja, nu går jag ju självfallet inte stenhårt efter det här schemat själv, som ni nog förstår, jag bara använder mig av det i specialfall. Och att åter börja skriva på bloggen efter denna för mig outsägligt långa bortavaro, är en så pass viktig händelse att jag finner det bäst att tima in den astrologiskt, s a s. ;). Kidsen och jag har tillbringat några dagar med data- och TV-spel, Harry Potter-boken och diverse analogt kortspelande. Eftersom de blivit hämtade av Agapanthus och Pojkvännen idag och återbördade till Burgsvik, så har det relativa lugnet åter lägrat sig över skrivarlyan här i Eksta. Nu återstår att kolla runt lite för att se vad ni har haft för er under min bortavaro!

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Allmänbildning, Astrologi, Barn, Bloggning, Burgsvik, Dataspel, Drycker, Eksta, Familj, Fantasy, Gotland, Kultur, Litteratur, Magi, Mat, New Age, TV-spel, Underhållning, Vardag, Wordpress. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nattlig comeback

  1. wendla skriver:

    Skoj att du är tillbaka! :0)
    Ha en härlig dag!

  2. Sam Zodiac skriver:

    Tack, Wendlish!
    Och ha en underbar dag själv! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s