Dagens tarotkort…

knightofswords.jpg

…blev Svärdsknekten, vilket torde innebära förändring. Låter bra, tycker jag, med tanke på att jag idag på eftermiddagen äntligen ska träffa den kvinna som har möjlighet att göra mitt liv en smula enklare genom att medicinera bort min ADHD. Därmed kanske min allmänna strulighet och oförmåga att passa tider försvinner? Och lite ballt är det ju att tänka sig att man kanske rent av skulle kunna få legal tillgång till den typ av amfetaminpreparat som man tidigare självmedicinerat med på illegal väg! 😉 (För övrigt lär c:a 80% av alla intagna på svenska fängelser ha diagnosen ADHD, så även där har det nog varit aktuellt med självmedicinering) Grannen har samtyckt till att köra mig till bussen, för vidare befordran till Visby, så på den punkten kan jag i alla fall andas ut. Sedan återstår det att se vad läkarbesöket utmynnar i.

Svärdsknekten (eller Svärdsriddaren) står enligt den svenska tarotsidan Internettarot även för att man befinner sig i en stormig situation och att en konfrontation kan dyka upp, hastigt och mindre lustigt. Jag tror att jag gillar den engelska originaltexten från Astrology.com bättre. Där talas om att min makt idag ligger i förändring, att jag är kvick, skarp och redo för beslutsam, rent av revolutionär handling. Jag kommer över hindren eller löser konflikter genom att gå rätt på saken. Jag kommer på ett hedersamt sätt att försvara min uppfattning av vad som är sant. Jag mäter två gånger och skär en, skriver man. Låter ju bra, som sagt! 😀

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i ADHD, Droger, Egoorienterat, New Age, Tarot, Vardag, Visby. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s