Joel räknar …

…timmarma tills mamma agapanthus och Pojkvännen kommer och hämtar honom för på Shellmacken hemma i Burgsvik, ligger hans nya, hett efterlängtade spel FinalFantasy XI och väntar på honom! Han har kastats in i den ena emotionella vågen efter den andra alltsedan hans mor beställde FF XI för ungefär en månad (!) sedan. Grannens sork, Jeppa, som beställde spelt dagen innan Joel, fick det redan dagen efter! Men efter all dena fåfänga väntan (han fick en automatisk orderbekräftelse och sedan hände inget mer! De fanns dock på lager), så står han alltså vid sina drömmars mål- Final Fantasy XI !! Nu stundar duster tillsammans med Jeppa på nätet, om allt går enligt planerna.

joelauron.jpg

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Det här inlägget postades i Burgsvik, Dataspel, Eksta, Familj, Fantasy, Underhållning. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Joel räknar …

 1. znogge skriver:

  Inget är som väntans tider;-)) Fast för en kille i hans ålder kan det nog kännas som en hel evighet!
  Kram!

 2. Magnus Berg skriver:

  Väntans tider! Jag nådde ett litet löjligt mål i mitt bloggande när mitt senaste inlägg om gotlands kommunalpolitik med rubriken ”Sveriges mest olämpliga och intelligensbefriade beslutsfattare” hamnade på http://intressant.se huvudlista. Jag tänker sätta Gotland på kartan. 😐

 3. Sam Zodiac skriver:

  Way to go, Magnus! 😀

 4. znogge skriver:

  Bra att någon gör det! Vad i hela fridens namn har en pool på stranden att göra???

 5. Sam Zodiac skriver:

  Berättigad fråga, znogge!

 6. susannna skriver:

  Nu har han gett sig i kast med något som kommer att få hans engelska att bli mycket bättre. Det är ganska svårt i början men han ska inte ge upp för spelet är bra (enligt Tamiza) och hon har ju spelat sedan julen 2004……..

  Ha en skön kväll, kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s