Akismetvarning!

akismet1.gif

Säkert är vårt skräpfilter här på WP till mycket stor hjälp när det gäller att hålla undan diverse oönskad post som spam och liknande från våra bloggar. Men lite oroväckande tycker jag nog att det är när den börjar löpa amok och plocka bort sådant material som det ska lämna ifred. Första gången jag hörde talas om fenomenet, gällde det Curlingmormor, som fått flera kommentarer bortplockade, naturligtvis helt i onödan. Sedan var det Berben som försökte kommentera ett Madonna-inlägg på min blogg, men kommentaren försvann. Jag återfann den bland Akismets ”skräppost”.  Nyligen , för några minuter sedan, försökte jag datera upp min blogg genom att skriva kommentarer till lämnade kommentarer. Samtliga försvann ögonblickligen! Naturligtvis låg de bland skräpposten. Jag markerade dem som ”ej skräppost” och de återställdes. Har också tidigare i kväll haft telefonkontakt med en bloggande vän som berättat att det här hänt frekvent under dagen. Så kanske det är bäst att ni kollar lite extra efter eventuella kommentarer som fastnat i det för tillfället urskiljningslösa skräpfiltret den närmaste tiden?

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Bloggning, Wordpress. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Akismetvarning!

  1. berben skriver:

    Jag har varit till Norge, Finland och Tyskland X 2 (Hamburg lybeck) visst är det magert 🙂 Då det gäller sol så är jag inte direkt någon soldyrkare en läkare har varnat mig för den och jag lyder 🙂
    Ha en trevlig kväll!

  2. Sam Zodiac skriver:

    Tja, jag tänkte väl närmast på att du klagade över rostskador 😉 Nej, det gjorde du förstås inte; det var bara en vits du drog. Ja, lite längre ut i världen skulle det kanske vara intressant att hitta någon gång, eller? Själv kan jag heller inte skryta med några längre tripper. Min halvbrorsa i Israel har jag besökt ett par gånger, så med lite god vilja kan man väl säga att jag varit i Asien. Främre eller mindre, eller vad man nu väljer att kalla det, men dock! Malta och Kanarieholmen Fuertoventura och södra Spanien är väl det närmaste Afrika jag kommit. Sen är det Europa för resten.
    Ha det så gott, Berben!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s