Inlinesåkare på Odenplan

bild024.jpg

Om Sam Zodiac

Jag är 67 år och frånskild, numera i en ny, varm relation. Jag bor i Barcelona sedan en tid tillbaka och har med stort intresse strövat runt i stadenn med dess trånga gränder, uråldriga historiska byggnader och konstverk och med iPhone-kameran ständigt skjutklar. :) De senaste fem månaderna har jag emellertid återvänt till Sumpan (Sundbyberg) väster om storstan, där jag arbetade som bussförare på 70-talet. En del är sig likt, men inte speciellt mycket. :) Mina intressen framgår ganska tydligt av bloggens innehåll; Utveckling, såväl på det personliga/spirituella planet som det globala.New Age, astrologi, Illusioner, foto samt drogdebatten, där jag efter bästa förmåga drar mitt strå till stacken för att försöka skapa opinion när det gäller att legalisera den växt som så småningom med stor sannolikhet kommer att rädda vår miljö och ge biverkningsfria, effektiva mediciner- hampan! Såväl den industriella varianten som den indiska.
Detta inlägg publicerades i Foto, Stockholm. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Inlinesåkare på Odenplan

 1. agapanthus skriver:

  Jag vet nog varför du fotade henne 😉

 2. Sam Zodiac skriver:

  Aha, så intressant! Och vad var det då som fångade mitt intresse, tror du? Kan det ha varit hennes ena öga, som hade en vampyrlins i sig, månne? Eller hennes allmänt uraniska uppenbarelse? Eller kan det helt enkelt ha varit den onständigheten att hela hennes uppenbarelse var extremt exhibionistisk och utlovade ett nästan säkert OK på frågan om jag fick plåta henne?
  Men om jag känner dig rätt, så tror du nog att det var för att hon har en lite kinky look, right?

 3. agapanthus skriver:

  Ja det var inget elakt menat med det.( obs. blinkande smiley) Jag känner ju dig oxå eller har du plötsligt blivit pryd det senaste halvåret? ;-D På G hemmåt?

 4. annmysterie skriver:

  Ja, hon hade en exeptionell look :-)Ukrainsk vet jag ju inte men….*skratt*…mne hon kanske var från Ukraina ???

 5. Sam Zodiac skriver:

  Inte bara på G hemåt, utan hemma, till sist.*puh!* Efter alla strapatser och missade avgångar i samband med senaste repan till fastlandet, lade jag verkligen manken till för att undvika en repris den här gången. Följden blev att jag var uppe med tuppen i morse och tog en rask promenad från Odenplan till Centralterminalen för att hinna med båtbussen, vilket ju faktiskt lyckades. Sedan fick jag pussla ihop bussavgångar från Visby och Klintehamn samt promenera sista kilometrarna hem. Sannerligen uselt med kollektivtrafiken här på ön! Dessutom märks det att jag inte längre tar mina vitaminer kontinuerligt! Får börja med det igen. Inte klokt vilken effekt de har på allmäntillståndet! Nåja, nog klagat! Nu får jag försöka blogga ikapp här! 😉 Pryd? Jag?! Hehe…skulle inte tro det 😉

  ”Uranisk”, var det, inte ukrainsk, Madonnan! Det innebär att man gärna visar upp sig och att man är udda och exceptionell (precis som du skriver) Planeten Uranus sammankopplas dessutom med metallicfärger (knä- och benskydden)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s